Alla Hjärtans dag

Årets alla hjärtans dag blev väldigt lyckat. Många nöjda och glada gäster. Både de traditionella tvåorna och större sällskap som kanske är lite ovanligar på just alla hjärtans dag fick njuta av god mat och atmosfär.

Till de som ville fanns dagen till ära en komonerad 3-rättersmeny med Lax och räkbakelse till förrätt, Bacon och färskostfylld kyckling till varmrätt och avslutande dessert med jordgubb och choklad.

Alla hjärtansdessert. Chokladbotten samt jordgubbsmousse fylld med en härlig jordgubbscoulis .
Alla hjärtansförrätt med en fantastisk god räk- och laxbakelse på handskalade räkor, kallrökt lax med pepparrot i ett smördegsskal.

Silverglans för företagsåret 2018

Vi hade än en gång fått uppdraget att servera mat på årets företagsgala i Sala. Det är som vanligt en väldigt trevlig kväll, med mingel, mat, prisutdelningar och underhållning.

I år blev det tillbaka till buffé igen efter att ha kört 3-rätters bordsservering under 2 år. Det var såklart mer lättarbetat men det är roligare och en större utmaning med tallriksservering. Vi hoppas såklart på förnyat förtroende till nästa års silverglans.

Utmaningen i år var förrätten som bestod av tre snittar var till alla 175 gäster. Men vi lyckades bra och de uppskattades av gästerna.

Martin och Jessica på röda mattan
Några ur kvällen arbetsstyrka


Vinterväder

Idag är det verkligen en perfekt dag för aktiviteter på isen. Åk längdskidor, skridskor eller en skön promenad och få lite frisk luft.

Kom gärna in på en varm choklad och en smörgås.

Den vita gröna gången
krispigt vinterväder